Privatlivspolitik

Introduktion

I det følgende vil vi gerne informere dig om, hvordan vi indsamler, behandler, opbevarer,overlader, videregiver og sletter de personoplysninger vi indsamler. Neden for under punkt 1.1. kan du læse, hvordan du kan gøre brug af dine rettigheder efter persondataloven.

1. Virksomheden og kontakt

WEBNØRD ApS, CVR: 32086292 er den virksomhed, som er ansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger.
Du kan kontakte os på nedenstående oplysninger:

  • Telefon: +45 7370 9223 (Alle hverdage 11-15.00)
  • E-mail: info@webnoerd.dk

1.1. Rettigheder efter persondataloven og GDPR

Du kan altid kontakte WEBNØRD på ovennævnte oplysninger, for at modtage information om de personoplysninger vi har gemt om dig. Dette er gratis. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for at gøre brug af andre af dine rettigheder efter persondataloven og persondataforordningen (GDPR).
Disse rettigheder er bl.a.:

  • Ret til oplysning om hvilke personoplysninger virksomheden har om dig
  • Berigtigelse af dine personoplysninger
  • Spærring og sletning af dine personoplysninger
  • Ret til at få udleveret oplysningerne i et anvendeligt format

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan slette alle dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx efter bogføringsloven.

2. Indsamling, behandling, anvendelse og sletning af personoplysninger

WEBNØRD indsamler personoplysninger om dig. Det gør vi i det omfang det er sagligt og nødvendigt for at kunne servicere dig, eller sikre at din bestilling bliver håndteret og leveret korrekt. Visse oplysninger indsamles også med henblik på WEBNØRDs egen markedsføring (læs mere under punkt 2.2). Personoplysninger er oplysninger som kan henføres til en identificerbar fysisk person. Det kan fx være navn, adresse, telefonnummer og e-mail. WEBNØRD indsamler, som udgangspunkt, ikke følsomme personoplysninger, men visse oplysninger kan i visse situationer være personfølsomme for den pågældende. Vi gør derfor meget ud af korrekt og sikker håndtering af dine personoplysninger.
Data du oplyser ved oprettelse af kundekonto og ved bestilling er omfattet af begrebet personoplysninger.
Personoplysninger indsamlet om dig opbevares i 5 år, hvorefter vi sletter dine personoplysninger, medmindre der foreligger en nødvendig og saglig grund til at beholde oplysningerne i længere tid.

2.1. Behandling af dine personfølsomme oplysninger

Vi indsamler, gemmer og behandler oplysninger om dig i forbindelse med din brug af vores webside, herunder dine bestillinger. Disse data bruger vi til teknisk administration, egne marketingformål (læs mere under punkt 2.2) og hindring af ulovlige handlinger. Dine personoplysninger videregives eller overlades kun til tredjepart såfremt; at det er tilladt eller påkrævet ifølge lov, at det er nødvendigt for opfyldelse af en bestilling eller at du har afgivet et frivilligt, informeret og udtrykkeligt samtykke. Som led i opfyldelsen af en bestilling, videregives eller overlades relevante oplysninger til nødvendige eksterne samarbejdspartnere. Disse kan fx være post-, logistik- eller betalings- virksomheder. De oplysninger der videregives eller overlades, må kun benyttes af vores eksterne samarbejdspartner, på en måde der tjener til opfyldelse af bestillingen, med mindre du har afgivet samtykke til en videre behandling.
Behandling af dine personoplysninger varetages af personale der har modtaget instruktion og uddannelse i korrekt og sikker håndtering af personoplysninger.

2.2. Anvendelsen af dine oplysninger til marketing, herunder nyhedsbrev og annoncering

Foruden behandlingen af dine personoplysninger til opfyldelse af bestillinger, benytter vi også disse oplysninger til andre formål. Dine personoplysninger anvendes til: At forbedre brugsoplevelsen på vores webside, samt at kommunikere med dig vedrørende din opgave. Ved tilmeldelse til nyhedsbrev kan oplysningerne også benyttes til: at kontakte dig via e-mail med markedsføringsformål med særligt individuelt tilpasset indhold, eller at foretage målrettet markedsføring af WEBNØRD.
Til disse formål benytter vi en række af dine personoplysninger: Informationer som bekræfter modtagelse og læsning af e-mails, informationer om den enhed du benytter, din internetforbindelse, styresystem, dato og tid for dine besøg på vores webside, produkter du har kigget på og din købshistorik.
Hvad angår anvendelsen af disse personoplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at gøre brug af dine persondatarettigheder, uden omkostninger. Læs mere om dine rettigheder og hvordan du anvender dem under punkt 1.1.

2.2.1. Nyhedsbrev

For at vi kan fremsende nyhedsbreve, skal du oplyse din e-mailadresse. Ved angivelsen bekræfter du, at WEBNØRD må sende dig nyhedsbreve via e-mail. Derudover accepterer du, at vi må overføre dine oplysninger til tredjepart som hjælper os med udsendelsen af nyhedsbreve. Du accepterer også at vi overfører dine oplysninger til tredjeparts annonceringsplatformer, fx Google, Facebook, YouTube, Instagram m.fl. Dette gør vi for at kunne foretage markedsføring med relevant indhold for dig. De samarbejdspartnere vi overfører dine oplysninger til, handler på vores vegne. Du vil aldrig blive kontaktet af andre end WEBNØRD, når du tillader at vi må sende dig nyhedsbreve. Du kan altid let afmelde dig fra nyhedsbrevet i bunden af det enkelte nyhedsbrev, eller ved at rette henvendelse til info@webnoerd.dk.

2.2.2. Annoncering

Persondataoplysninger om dig, bruger vi også til markedsføring af WEBNØRD via bannerannoncer. Bannerannoncering er annoncer der vises på tredjepartshjemmesider. Til dette formål anvendes cookies og pixels. Du kan læse mere om vores cookie-politik under punkt 3. Vi ønsker at vise dig relevante og interessante annoncer. Derfor kan du opleve at se produkter, som du tidligere har set på vores webside. Ved bannerannoncering kan vi videregive eller overlade din e-mailadresse, samt pseudonymiserede data (anonymiserede data) fra cookies.
Hvad angår anvendelsen af disse personoplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at gøre brug af dine persondatarettigheder, uden omkostninger. Læs mere om dine rettigheder og hvordan du anvender dem under punkt 1.1

2.3.3. Konkurrencer, markedsresearch og opinionsundersøgelser

Ved deltagelse i konkurrencer anvender vi dine personoplysninger til at underrette dig om gevinster. Af den enkelte konkurrence vil fremgå specifikke betingelser for deltagelse.
Ved deltagelse i markedsresearch og opinionsundersøgelser, anvender vi også dine oplysninger. De oplysninger vi indsamler vil ikke blive brugt til annonceringsrelaterede formål. Specifikke betingelser vil fremgå af den pågældende konkurrence. Dine svar videregives eller overlades kun til tredjepart, som del i et samlet datasæt, altså i pseudonymiseret form. Dine svar offentliggøres ikke.
Hvad angår anvendelsen af disse personoplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at gøre brug af dine persondatarettigheder, uden omkostninger. Læs mere om dine rettigheder og hvordan du anvender dem under punkt 1.1

3. Cookies

Accept af cookies er en forudsætning for at kunne benytte vores webside. Har du begrænset cookies i din browser, skal du være opmærksom på, at websidens funktion vil være stærkt reduceret. I det du tilgår WEBNØRDs website, placeres en cookies på din computer eller mobile enhed (harddisk). Du kan læse om hvordan du begrænser og hindrer cookies under punkt. 3.5.

3.1. Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som får vores webside til at fungere. De lagres lokalt på din computer eller mobile enhed (harddisk) og husker forskellige indstillinger og oplysninger. Disse oplysninger udveksles med vores system. Vi benytter to forskellige slags cookies: session-cookies og midlertidige cookies. Session-cookies slettes så snart du lukker din browser. Midlertidige cookies ligger i et længere tidsrum på din harddisk. Vores midlertidige cookies udløber efter 30 dage, og sletter sig selv herefter. Lagring af cookies lader os optimere vores webside og vores tilbud, samt lader os optimere vores markedsføring. Derudover letter cookies din brug af vores side, ved at huske forskellige indstillinger sådan at du ikke skal foretage dem gentagne gange.

3.2. Hvilke oplysninger gemmes i cookies?

Alle oplysninger der lagres i vores cookies er pseudonymiseret. Idet cookien aktiveres tildeles den et identifikationsnummer. En sammenstilling mellem cookies og de personoplysninger vi indsamler, sker ikke. Med cookies modtager vi kun data knyttet til et identifikationsnummer, altså data som ikke umiddelbart er personhenførbare. Disse data kan være hvilke sider du har besøgt og hvilke produkter du har set.

3.3. Findes der også cookies fra tredjepartsudbydere (third party-cookies)?

Vi benytter os af enkelte samarbejdspartnere, som hjælper med at skræddersy vores marketing til dig, så vores reklame vil være mere relevant. Derfor gemmer vi også cookies fra vores samarbejdspartnere på din computer eller mobile enhed (harddisk). Der er tale om midlertidige cookies, med en levetid på ikke mere end 30 dage. Efter cookiens ophør sletter den sig selv.

3.4. Retargeting

Ved hjælp af retargeting-annoncering, vil cookies hjælpe os til at vise dig interessant indhold. Indholdet udvælges på baggrund af din færden på vores webside, når du besøger andre websider med bannerannoncering. Vi mener at relevante annoncer skaber en bedre oplevelse for vores besøgende og kunder.

3.5. Hvordan kan man begrænse eller hindre lagringen af cookies?

Du kan indstille din browser til, hvordan du ønsker at den skal håndtere cookies. Du kan vælge kun at acceptere cookies, såfremt du giver samtykke til dem, og på den måde hindre lagring af cookies fremover. Hvis du kun ønsker lagring af WEBNØRD-cookies, men ikke fra vores samarbejdspartnere, kan du aktivere indstillingen ”Blokér cookies fra tredjepartsudbydere”. Du vil typisk også kunne finde vejledning til, hvordan man sletter allerede lagrede cookies, i browserens ”hjælp”-funktion.

4. Retargeting og overførsel af data til tredjepart til annoncering

Som led i retargeting- og bannerannoncering benytter vi en række samarbejdspartnere, som lagrer cookies ved besøg på vores webside. Vi benytter følgende partnere:

5. Sikker overførsel af data

Ved overførsel af data mellem systemer benytter WEBNØRD sikker kryptering via kodningen TLS – Transport Layer Security samt SSL – Secure Socket Layer. Alle systemer er sikret både teknisk og organisatorisk mod tab, uautoriserede personers adgang, destruktion, modifikation eller udbredelse af dine oplysninger.